Srpski
English

Willi Commerce Willi Commerce Willi Commerce

Willi Commerce

Preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu proizvodnju i usluge - Willi Commerce d.o.o. iz Beograda, je firma koja uspešno posluje na polju ugostiteljstva i modernizacije objekata. Willi Commerce je porodična firma sa tradicijom dugom preko 20 godina.

Willi Commerce se bavi opremanjem objekata sa aparatima za tople i hladne napitke, njihovim održavanjem i snabdevanjem odgovarajućim sirovinama, a sve u cilju modernizacije i automatizacije: firmi, škola, fakulteta, kliničkih centara, državnih i privatnih objekata, kao i svih subjekata koji imaju potrebu za tom vrstom usluge i opreme u svom prostoru.

Dugogodišnje iskustvo, porodično nasleđe i tradicija daju motiv i podršku za uspeh firme i njeno neprekidno napredovanje i opstanak na tržistu. Willi Commerce je uspeo da zauzme i održi stabilnu i sigurnu poziciju u svom poslu, kao prepoznatljiva firma kako u krugu svoje delatnosti tako i van njega. Najbolja preporuka Willi Commerca je:

  • uspešna neprekidna saradnja sa velikim brojem poslovnih saradnika,
  • kvalitet proizvoda i usluge kao imperativ,
  • neposrednost i lakoća dogovora i poštovanje svakog pojedinačnog saradnika.

Svaka Vaša zamisao i želja za nas su obaveza i motiv da Vam izađemo u susret i ispoštujemo Vaše ideje na obostrano zadovoljstvo.

Odgovornost prema zajednici

U svom dugogodišnjem poslovanju firma Willi Commerce d.o.o. je donirala veliki broj sredstava namenjen podršci i razvoju svojih partnera kako u privatnom sektoru tako i u školstvu, zdravstvu i državnom sektoru, ustupivši besplatnu upotrebu svojih aparata na svim značajnim događajima i jubilejima svojih saradnika. Poštovanjem saradnika i korisnika firma je stekla renome i dobre preporuke za svoj dalji razvoj.


Izdvajamo:
zahvalnica_aiesec_small
Willi Commerce d.o.o.
prepoznajući važnost aktivnosti studentske organizacije AIESEC, pomogao je realizaciju projekta E-mportant

Odgovornost prema mladima:
willi commerce
Ceneći značaj sporta u razvoju mladih, firma Willi Commerce d.o.o. od svog osnivanja svake godine pod svojim pokroviteljstvom organizuje besplatnu letnju školu tenisa za učenike osnovnih i srednjih škola. Uz dodelu diploma i medalja za najbolje polaznike. Škola tenisa se odvija u saradnji sa Sekretarijatom za Sport i Omladinu Gradske Uprave Grada Beograda.